BeMoved® dance

 A dance experience designed to serve your whole being


BeMoved är dansupplevelsen riktad till vuxna, oavsett nivå, rörelseförmåga eller ålder. Grunden bygger på jazzdans som förenklats för att pass vuxna 30-60 år. 


En dansklass består av uppvärmning, genre och nedvarvning. I uppvärmningen integreras andning och rörelse i sekvenser som aktiverar styrka och balans. De följs av en genredel med danskombinationer passande såväl förstagångsdansare som den som är mer van. Och sist, nedvarvningen som knyter ihop klassen och gör att du kan känna dig både balanserad och vitaliserad efteråt.

Port de Bras™


Mjuka rörelser som varken kräver förberedelser eller speciella färdigheter


Port De Bras är en kombination av pilates, tai-chi,  yoga, stretching och balett. Namnet betyder" rörelse av händer och kropp", en term som hämtats från klassisk balett med fokus på mjuka och vackra rörelser i armar och ben. 


Under ett pass arbetar vi med flexibilitet och åtstramning av kroppens muskulatur. Den praktiska delen tar ca. 55 min. beroende på önskad träningsnivå.


Eftersom innehållet modifieras utifrån målgrupp existerar ingen övre åldersgräns för Port De Bras™, metoden passar därför både nykomlingar och vana utövare. 

DANS I STOCKHOLM


I Stockholm finns möjlighet till dans två gånger i veckan, torsdagar och söndagar i en dansstudio centralt i Sthlm. Torsdagar är ny för vårterminen och på söndagar är vi en liten grupp som dansat tillsammans en termin.


Det är dock inget hinder. Vi blir gärna fler . Här finns distans och humor. Vi tar dansen på allvar men ser glädjen att röra oss till musik som det viktigaste. 


Ny kurs startar den 3 september, 15.00 på Danshuset Fridhemsplan, sal 3.


Ingen föranmälan och du betalar per tillfälle.


Mer info om tid och plats under Aktuellt.

JAG KOMMER TILL ER


Är du intresserad av det jag gör, tillhör en förening, ett företag, har en dansstudio eller vänner som också är det och vill att jag besöker er går det bra att boka mig från oktober 2023. 


Ni behöver vara en grupp på minst 8-10 personer. Något maxtak finns inte men antal deltagare handlar givetvis om vad ni som grupp vill ha ut.


Om syftet är undervisning är en grupp på 10-15 personer max medan det under en sk. happening inte spelar någon större roll hur många ni är. 


Kontakta mig direkt via mejl för pris och bokning.

ÖVRIGT


Då jag har erfarenhet från många olika områden går det bra att boka mig för fler än redan nämnda tjänster.


Tar mig an allt ifrån enstaka danspass för specifik målgrupp till längre uppdrag.


Här nedan följer några exempel:


  • danspass för seniorer
  • temadagar
  • instruktör- och ledarroll
  • utvecklas som grupp
  • passuppbyggnad 
  • autenticitet o fysisk närvaro


Ring för ett första möte eller mejla för bokning.

Redo att börja?